Systemutveckling med ScriptSector

Vi har många projekt under bältet och en bred kunskap när det kommer till systemutveckling. När du behöver ett system eller integration som är anpassat från grunden för att stämma överens med dina krav, ser vi till att leverera det. Dessa system kan beröra saker som interna administrationssystem, kundportaler, webbappar, mobilappar, CMS och mycket mer.

Lösningar skräddarsydda efter dina behov

Vi utvecklar allt från enkla hemsidor till avancerade affärssystem som automatiserar processer och ökar produktiviteten på ditt företag. Vi utvecklar därmed en programvarulösning som är skräddarsydd för dina behov, utan att du behöver oroa dig för tekniska detaljer. Du får en lösning som är lätt att använda för både dig och dina kunder.

Med en skräddarsydd programvarulösning kan du öka produktiviteten, minska kostnaderna och förbättra kundupplevelsen. Det är en investering som betalar sig själv många gånger om i form av ökad lönsamhet och tillväxt.

Kontakta oss

Vi tar din idé till verklighet

Låt oss hjälpa dig att ta steget in i framtiden med en skräddarsydd programvarulösning som passar just dina behov. Vår expertis och erfarenhet inom systemutveckling kommer att hjälpa dig att uppnå dina mål och driva ditt företag framåt.

Detta är några exempel på system som är vanligt förekommande:

  • Bokningstjänster
  • Intranät
  • Kundportal
  • Rapporter och rapporteringssystem
  • SaaS-tjänster
  • CRM, ERP & Fakturering
  • E-learning

Varför ScriptSector?

Över 100 nöjda kunder

ScriptSector har tidigare hjälp över 100 olika kunder att utveckla olika lösningar för sina verksamheter och nå sina ambitioner.

Långa kundrelationer

Vi värdesätter bra resultat, support och service. Vårt mål är långvariga relationer där vi växer tillsammans och tar fram lösningar som gör skillnad på riktigt.

En fungerande helhet

Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

Vad våra kunder säger

"Anton på ScriptSector hjälpte mig med vidareutveckling på en mjukvara till en prototyp. Han genomförde uppdraget på bästa sätt. Samarbetsvillig och flexibel i sitt sätt att lösa uppgiften och resultatet blev precis som jag hade hoppats på. Jag kan verkligen rekommendera Anton. Fortsätt så!"
Antonio Källgren
Antonio Källgren
"Mycket nöjd med samarbetet med ScriptSector AB & Anton Kihlström! Otroligt duktig kille som direkt förstår vad man är ute efter och formen sidan utifrån din vision. Kan inte säga något annat än och rekommendera Anton och hela ScriptSector! Tusen tack återigen!"
Grigor Stepanyan
Fuplex AB

Kontakta oss idag!

ScriptSector hjälper dig att utveckla skräddarsydda system och integrationer.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se