Enkelt att ändra själv

Alla hemsidor som vi bygger kan du själv med enkelhet kan ändra i texter, bild och grafik.

Alltid fasta priser

Vi på ScriptSector är tydliga med våra priser och är mån om att erbjuda fasta priser för våra kunder.

Över 100 nöjda kunder

Vi värdesätter bra resultat, support och service. Vårt mål är långvariga relationer där vi växer tillsammans.

Vårt erbjudande

Hemsida byggd efter era krav

I en alltmer digitaliserad värld är det avgörande att din hemsida representerar ditt företags identitet och behov. På ScriptSector förstår vi detta och arbetar för att varje detalj speglar dina specifika krav. Vi samarbetar nära med dig för att försäkra att design, funktion och innehåll harmoniserar med ditt varumärkes vision.

Sökmotoroptimerad hemsida

Vi sökmotoroptimerar alla våra hemsidor för att ge bäst möjliga förutsättningar att ranka högt på sökmotorer. Stora delar av SEO syns inte på ytan som t.ex. korrekta headertaggar, alt. texter till bilder, interna och externa länkar för att nämna några.

Få prisförslag nu

Idag kommer över 50% av all trafik från mobila enheter

När ni beställer en hemsida hos oss ser vi till att ni alltid får:

Responsiv och mobilanpassad design
Optimerad för alla skärmstorlekar

Responsiv design

En hemsida ska se bra ut på alla enheter. Alla hemsidor som vi utvecklar har självklart en responsiv design och ser lika snygga ut oavsett om besökaren använder en dator, telefon eller surfplatta.

Kom igång snabbt

Från och med uppstart så har vi vanligtvis ett första utkast på hemsidan klart inom 2 veckor. Därefter krävs några dagar till för att bearbeta er feedback innan vi kan lansera hemsidan.

Få prisförslag nu

Vad våra kunder säger

"Utan tvekan 5/5 stjärnor. Anton är en väldigt duktig och trevlig utvecklare som anpassar sig efter behov. Tjänsterna är otroligt prisvärda för vad man betalar för och lite till. Man blir aldrig missnöjd! Använt mig av Scriptsector och Anton i flera projekt under några år och kommer fortsätta."
Arvid Skarp
Accretio Sales AB
"Fick ScriptSector rekommenderat av en kompis och kontaktade Anton. Han var enkel att jobba med och förstod väldigt snabbt vad jag ville ha för typ av sida! Rekommenderar starkt!"
Elias Karlsson
Elias Karlsson

Några av våra utvalda kundcase

Här kan du se ett urval av projekt vi levererat. Har du några frågor om något projekt eller vill veta hur vi jobbar? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Resan till en ny hemsida börjar här!

ScriptSector hjälper dig att spara tid och pengar när du ska skapa en ny hemsida.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se