info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Vi är ScriptSector

ScriptSector är ett svenskt utvecklingsföretag i Hudiksvall som fokuserar på att bygga skräddarsydda lösningar. Vi utvecklar allt från hemsidor och webbappar till interna verktyg. Vi bygger också kopplingar och bryggor mellan egna och 3:e parts system samt gör anpassningar och integrationer i redan befintliga system.

Vad vi kan hjälpa dig med

  • Webbapplikationer
  • API:er & Integrationer
  • Kopplingar & tillägg till 3:e parts system
  • App- & Systemutveckling
  • Vidareutveckling av befintliga system
  • Skräddarsydda hemsidor
  • Drift & förvaltning
Starta projekt

Skräddarsytt enligt dina behov

Vi behandlar varje kund som en av våra egna och det är därför de är involverade i varje skede av projektet. Varje steg är transparent eftersom vi vill att du ska veta hur mycket engagemang och arbete vi lägger på varje enskilt projekt.

För oss är en modern och välutvecklad webbplats snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med fokus på kvalitet och ett starkt säkerhetstänk. Tillsammans med våra kunder skapar vi skräddarsydda lösningar utifrån behoven.

På ScriptSector handlar det om att accelerera varumärken genom strategisk design, spetsteknologi och den viktigaste mänskliga förståelsen. Dessa tre är våra nycklar till framgång och det fungerar verkligen. Se det själv.

Teknologier & Verktyg

Våra tjänster

App & Systemutveckling

Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda webbprogrammering, backend-utveckling och fullstack-utveckling för avancerade och tekniska lösningar med fokus på kvalitet och ett starkt säkerhetstänk.

Läs mer
Hemsidor

Din hemsida är som en digital säljperson. Ditt företag behöver därför en företagshemsida som attraherar potentiella kunder och som syns högst på Google. Våra webbprogrammerare på ScriptSector hjälper dig med det!

Läs mer
Case

Se några av våra tidigare uppdrag, och hur vi har hjälpt våra tidigare kunder att ta fram lösningar utifrån deras specifika förutsättningar och behov.

Se våra case

Vi kan utveckling & digitalisering

Som leverantör i ett stort antal olika branscher hänger vi med och har koll på aktuella utmaningar och förutsättningar er bransch. Vi är experter och erbjuder all nödvändig kompetens i hela utvecklings- och förvaltningskedjan.

När du kontaktar oss för hjälp är vi med dig under hela resans gång, från början till slut. Detta börjar då med en kravställning där vi hjälper dig med att hitta bästa möjliga lösning. Därefter bygger vi en prototyp vilket bland annat kan hjälpa oss att upptäcka viktiga ändringar som behöver göras i programvaran. Därefter är det dags att iterera prototypen, och sedan att börja utveckla själva mjukvaran. Med hjälp av oss kan du därför spara både tid och pengar samtidigt som vi förser dig med högkvalitativ mjukvara.

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev