Skräddarsytt enligt dina behov

Vi behandlar varje kund som en av våra egna och det är därför de är involverade i varje skede av projektet. Varje steg är transparent eftersom vi vill att du ska veta hur mycket engagemang och arbete vi lägger på varje enskilt projekt.

För oss är en modern och välutvecklad webbplats snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med fokus på kvalitet och ett starkt säkerhetstänk. Tillsammans med våra kunder skapar vi skräddarsydda lösningar utifrån behoven.

På ScriptSector handlar det om att accelerera varumärken genom strategisk design, spetsteknologi och den viktigaste mänskliga förståelsen. Dessa tre är våra nycklar till framgång och det fungerar verkligen. Se det själv.

Vår arbetsprocess

Vi lägger stor vikt vid planerade och väl genomförda uppdrag. Mycket fokus går in i dokumentation i steg 1 för att effektivisera utvecklingen och säkerställa att lösningen blir enligt kundens förväntningar och önskemål.

01. Förstudie

Vi börjar med att tydligt gå igenom vad det är för hemsida eller plattform du är ute efter. Hur ska den fungera, vilka funktioner ska finnas och hur den ska se ut. Redan här återkommer vi med en utvecklingskostnad, månadskostnad samt en tidsplan.

02. Design & Utveckling

Vi börjar ta fram designen och utveckla ditt projekt. Så snart som möjligt får du tillgång till verktyg där du kan följa utvecklingen och ge löpande feedback. Vi kommer också regelbundet att ha möten/avstämningar där vi uppdaterar dig med hur utvecklingen av projektet går.

03. Test & Leverans

Vi testar alltid löpande under utvecklingen. Men i samband med leverans gör vi även ytterligare tester. Därefter hjälps vi åt att lansera projektet tillsammans. Vi hjälper dig även med allt relevant runt omkring ditt projekt. Sedan går projektet över till nästa fas som är drift och vidareutveckling.

04. Drift & Underhåll

Efter lansering så hjälper vi dig att sköta driften av ditt projekt. Vi hjälper också till att underhålla det och löpande vidareutveckla projektet.

Vad våra kunder säger

"Utan tvekan 5/5 stjärnor. Anton är en väldigt duktig och trevlig utvecklare som anpassar sig efter behov. Tjänsterna är otroligt prisvärda för vad man betalar för och lite till. Man blir aldrig missnöjd! Använt mig av Scriptsector och Anton i flera projekt under några år och kommer fortsätta."
Arvid Skarp
Accretio Sales AB
"Fick ScriptSector rekommenderat av en kompis och kontaktade Anton. Han var enkel att jobba med och förstod väldigt snabbt vad jag ville ha för typ av sida! Rekommenderar starkt!"
Elias Karlsson
Elias Karlsson