Drift & underhåll som passar alla

Hos oss kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi erbjuder heltäckande och skräddarsydda drift- och supporttjänster för samtliga projekt som vi levererar. Vi förstår vikten av att ha en och samma kontaktpunkt för alla dina frågor och behov när det gäller ditt projekts drift, fel, vidareutveckling och support.

Vårt team av erfarna och engagerade systemutvecklare är alltid tillgängliga för att hjälpa dig oavsett fråga eller problem. Vi strävar efter att skapa en personlig och långsiktig relation med dig som kund och sätter din verksamhet i centrum för allt vi gör.

Kontakta oss

Hosting

Vi erbjuder hosting i molnet för alla lösningar vi levererar, allt från enklare kampanjsidor till större appar och API:er. Med vår lösning kan du vara säker på att dina sidor alltid är snabba, stabila och skyddade mot hot från nätet.

Kontakta oss

Support

När det gäller tekniska frågor och problem kan det vara frustrerande och tidskrävande att försöka lösa allt själv. Därför erbjuder vi exceptionell support till samtliga av våra tjänster, och vi finns alltid här för att lösa dina problem.

Läs mer

Serviceavtal

Känn dig extra säker och trygg med serviceavtal för din webbplats, mobilapp eller system. Här får du en utökad trygghet där vi säkerställer att uppgraderingar och hälsokontroller genomförs löpande.

Läs mer

Vad våra kunder säger

"Otroligt professionell, duktig och snabb. Oavsett vad vi behövt hjälp med har vi alltid kunnat lita på att få det löst utan något krångel eller oväntade extrakostnader. Kan inte nog rekommendera!"
Åsa Bark
More Than Love
"Vi har arbetat med Anton på Scriptsector i några månader nu och kvaliteten på leveransen är över förväntan på alla punkter. Stark rekommendation."
Peter Berg
1 SportsBP AB

Hör av dig till oss idag!

ScriptSector hjälper dig att underhålla och övervaka din app eller hemsida.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se