Apputveckling med ScriptSector

Under processens gång kör vi regelbundna avstämningar och tester för att säkerställa att apputvecklingen går enligt er vision. Vi jobbar agilt och är öppna för förändringar under processens gång i dialog med dig som kund - tillsammans skapar vi magi! 

Vi förvaltar din app efter dina behov

Behöver ditt företag hjälp med utveckling och/eller förvaltning av er app? Våra apputvecklare hjälper dig med allt från kravspecifikation och planering till lansering, utveckling och underhåll.

Vi har stor kompetens inom både webbapplikationer och mobila applikationer, och hjälper dig att hitta den allra bästa lösningen för just din app.

Vi är experter på alla digitala plattformar och format, oavsett om det är webb eller app.

Vanliga frågor

Här är svaret på några vanliga frågor som vi brukar få kring apputveckling. Om du har andra frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vad kostar en app?

Vad en app kostar beror på hur många timmar som krävs för att utveckla appen.

Vissa appar tar bara 40 timmar att utveckla medans andra appar kan ta upp mot 1000 timmar.

Alltså varierar priset ganska rejält. Därför går det inte att på rak arm säga vad en app kostar utan att först ha en specifikation där det står vilken funktionalitet som behövs.

Kan ni hjälpa till med publicering i appbutiker (App Store, Google Play)?

Självklart! Om vi utvecklar din app så hjälper vi dig också att publicera den både på App Store och Google Play.

Hur hanterar ni eventuella buggar och problem efter appens lansering?

Vi både driftar, underhåller och vidareutvecklar din app efter lansering givet att du har ett serviceavtal hos oss för appen. Du kan läsa mer om det här.

Kort sammanfattat så är vi alltid bara ett samtal bort om något skulle hända. Vi har också automatisk övervakning och blir notifierade om något skulle hända med din app.

Kan ni erbjuda fortsatt utveckling och uppdateringar efter appens lansering?

Absolut! När vi lanserat appen så kan vi löpande hjälpa dig att vidareutveckla den med fler och nya funktioner. Det är då bara att du här av dig till oss så kollar vi tillsammans på vad det är du vill göra.

Olika typer av appar vi kan utveckla

Interna applikationer

Vi bygger er interna applikation för att effektivisera er verksamhet. Vi integrerar lösningen mot andra interna system samt mot kunder och leverantörer.

SaaS

Vi bygger er SaaS-plattform och ser till att den skalar allt eftersom er verksamhet växer.

Mobilappar

Vi skapar native eller cross platform mobilapp. Vi implementerar mot ert API eller bygger även API/backend och admin.

Vad våra kunder säger

"Otroligt professionell, duktig och snabb. Oavsett vad vi behövt hjälp med har vi alltid kunnat lita på att få det löst utan något krångel eller oväntade extrakostnader. Kan inte nog rekommendera!"
Åsa Bark
More Than Love
"Fick ScriptSector rekommenderat av en kompis och kontaktade Anton. Han var enkel att jobba med och förstod väldigt snabbt vad jag ville ha för typ av sida! Rekommenderar starkt!"
Elias Karlsson
Elias Karlsson

Har du en app-idé som du vill komma igång med?

ScriptSector hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se