— Faerwell International AB

Ett bra leende gör skillnad

Uppdraget

När Tandteknikerna Sverige AB vände sig till oss med önskemålet att förnya sin digitala närvaro, insåg vi direkt potentialen i projektet. Som ledande aktör inom framställning av tandproteser i Norden, var det viktigt för Tandteknikerna att deras hemsida speglade den expertis och kvalitet som de erbjuder.

Vårt första steg var att skapa en modern, användarvänlig och responsiv hemsida som stärker Tandteknikernas varumärke. Med tydlig navigation, ett fräscht gränssnitt och en integrerad digital orderhantering, blev hemsidan inte bara snygg – den blev också funktionell.

En av de mest spännande aspekterna av projektet var utvecklingen av Tandteknikernas poängshop. Vi förstod vikten av att ge deras kunder en mervärdestjänst, och poängshoppen blev svaret. Genom att samla poäng vid varje köp kan kunderna nu utnyttja dessa poäng för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter. Denna innovativa lösning stärker kundlojaliteten och skapar en känsla av gemenskap.

Resultatet? En hemsida som inte bara står ut i den digitala världen, utan som också effektivt kommunicerar Tandteknikernas värderingar och erbjudanden. Med vår expertis och Tandteknikernas vision, kunde vi tillsammans skapa en digital plattform som kommer att tjäna dem väl i många år framöver.

Vi är stolta över att ha Tandteknikerna Sverige AB som en av våra referenser och ser fram emot fler framgångsrika samarbeten i framtiden. Besök deras hemsida på tandteknikerna.se för att se vårt arbete i praktiken!

Vad vi levererat

— Webbutveckling
— Webbdesign
— Webbshop

Prata med oss ditt projekt!

Har du en idé du vill förverkliga är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss