— Speed Photo

Lansering i Danmark med vår hjälp

Uppdraget

När SpeedPhoto, ett framstående företag med över 60 års erfaring inom fotografering för ID-dokumenter, bestämde sig för att lansera sina tjänster i Danmark, vände de sig till oss för att utveckla en webbplats som skulle göra det möjligt för deras kunder att enkelt hitta närmaste fotoautomat.

Vi är stolta över att ha varit en del av denna spännande lansering med SpeedPhoto. Genom noggrann analys och förståelse för deras affärsbehov skapade vi en användarvänlig och responsiv webbplats som ger kunderna enkel åtkomst till information om pris, fotokvalitet och placering av fotoautomater.

Med en integration mot Google Maps kan kunder snabbt och enkelt hitta en fotoautomat i närheten av dem, vilket eliminerar behovet av att boka tid hos en fotograf och sparar både tid och pengar.

Vi är otroligt glada över vårt samarbete med SpeedPhoto som är ett framstående case, vilket visar vår förmåga att förstå och uppfylla kundens unika behov. Det är ett perfekt exempel på hur vi kombinerar teknisk expertis med användarcentrerad design för att leverera lösningar som inte bara möter, men överträffar kundens förväntningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa webbprojekt? Tveka inte att kontakta oss!

Vad vi levererat

— Hemsida
— Integration Google Maps

Prata med oss ditt projekt!

Har du en idé du vill förverkliga är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss