— OptiCrew

Bemanning inom optikbranschen

Uppdraget

När OptiCrew, Sveriges första bemanningsföretag specialiserat på optikbranschen, vände sig till oss på ScriptSector, var de på jakt efter en modern och effektiv digital lösning för sin nystartade verksamhet. Vi är stolta över att ha varit en del av deras digitala resa och här presenterar vi vårt samarbete.

Hemsida: Vi utvecklade en skräddarsydd, användarvänlig och responsiv hemsida för OptiCrew, optimerad för att reflektera företagets kärnvärden och expertis inom optikbranschen. Med en ren och professionell design, ser vi till att varje besökare får en lättförståelig och behaglig upplevelse på OptiCrew.se.

Kundportal: Att ge kunderna möjlighet att enkelt interagera med OptiCrew var en prioritet. Vi skapade en säker och intuitiv kundportal där kunder kan logga in, boka bemanning, se sina bokningar och mycket mer, allt med bara några klick.

Bokningssystem: Med vårt bokningssystem kan OptiCrews kunder enkelt boka bemanning online. Systemet är utformat för att vara flexibelt, vilket tillåter OptiCrew att anpassa tillgängliga tider, tjänster och personal baserat på deras behov.

Tidrapportering: Att hålla koll på personalens arbetade timmar var en viktig punkt. Vi implementerade därmed ett tidrapporteringssystem som är lätt använda och ger det underlag som OptiCrew behöver för fakturering.

Fakturering: För att göra ekonomiska processer smidigare är det enkelt att ta ut underlag för fakturering från bokningssystemet.

Genom vårt samarbete med OptiCrew har vi inte bara skapat en dynamisk online närvaro för dem, utan också infört verktyg och system som effektiviserar deras dagliga verksamhet. ScriptSector är stolt över att ha OptiCrew som en referens och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans mot ytterligare digitala framgångar.

Vad vi levererat

— Hemsida
— Kundportal
— Bokningssystem
— Tidrapportering
— Fakturering

Prata med oss ditt projekt!

Har du en idé du vill förverkliga är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss