— Frenda AB

Molnbaserad helhetslösning för tandvård

Uppdraget

När Frenda, en ledande aktör inom molnbaserade lösningar för tandvård, närmade sig oss med ett behov av att förnya sin webbplats, visste vi att det var en möjlighet att kombinera vår expertis inom design och användarupplevelse. Vårt mål var att spegla Frenda's innovativa och högkvalitativa lösningar genom deras digitala närvaro.

Grafisk Profil: Vi började med att noggrant granska Frenda's befintliga grafiska profil för att säkerställa att alla designelement på webbplatsen var konsekventa och representerade varumärket på bästa möjliga sätt. Med färgpaletter, typsnitt och grafiska element skapade vi en visuell berättelse som harmoniserade med Frenda's identitet och värderingar.

Användarvänlighet: Ett av våra huvudmål var att förbättra användarupplevelsen. Genom att omstrukturera webbplatsens layout och navigering, säkerställde vi att informationen var lättillgänglig och intuitiv för besökare. Varje sida var optimerad för att guida användaren genom Frenda's tjänster på ett enkelt och effektivt sätt.

Responsiv Design: Med en ökad mängd trafik från mobila enheter, var det viktigt för oss att Frenda's webbplats fungerade felfritt oavsett enhet eller skärmstorlek. Webbplatsen designades för att vara fullt responsiv, vilket ger en sömlös upplevelse på både desktop, tablet och mobil.

Samarbetet med Frenda var en framgångshistoria som visar hur rätt tekniska och designlösningar kan transformerar ett företags digitala närvaro. Vi är stolta över att ha Frenda som en av våra nöjda kunder och ser fram emot att stödja dem i deras fortsatta digitala resa.

Vad vi levererat

— Webbdesign
— Optimering av hemsida
— Testmiljö

Prata med oss ditt projekt!

Har du en idé du vill förverkliga är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss