— Élan.Sthlm

Premium hair salon in Stockholm

Uppdraget

När Élan By Kochi.Sthlm kontaktade oss med visionen för deras salongs webbplats, visste vi att vi stod inför en spännande utmaning. Deras salong, verksam både i Sverige och internationellt, förtjänade en online närvaro som matchade deras skicklighet och passion inom frisörbranschen.

Unik Design: Med utgångspunkt i salongens sofistikerade estetik och branding skapade vi en skräddarsydd webbdesign som speglade Élan By Kochi.Sthlm's unika stil och karaktär. Varje designelement, från färgpaletter till typografi, valdes med omsorg för att återspegla den elegans och professionalism som kunderna förväntar sig av denna prestigefyllda salong.

Användarcentrerad Struktur: För att erbjuda besökarna en sömlös upplevelse, strukturerade vi webbplatsen på ett sätt som gjorde det enkelt att navigera. Oavsett om kunderna ville läsa mer om tjänster, teamet, priser eller boka en tid, skapade vi tydliga vägledningspunkter och snabblänkar för att möta deras behov.

Responsivitet: Medvetna om vikten av mobil trafik, designade vi webbplatsen för att vara fullt responsiv. Oavsett om kunderna besökte sidan via en smartphone, surfplatta eller dator, fick de alltid en optimal upplevelse.

Integrerad Bokning: För att göra det enklare för kunderna att boka sina tjänster, integrerade vi ett bokningssystem direkt på webbplatsen. Detta säkerställde inte bara en smidig process för kunden utan hjälpte också salongen att effektivt hantera sina bokningar.

Samarbetet med Élan By Kochi.Sthlm var en möjlighet för oss att sätta vår expertis på prov och leverera en webbplats som stod upp till deras rykte. Vi är stolta över det arbete vi utfört tillsammans och ser fram emot att fortsätta stödja deras digitala resa.

Vad vi levererat

— Webbdesign

Prata med oss ditt projekt!

Har du en idé du vill förverkliga är det bara att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss