info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Webbprogrammerare Hudiksvall

Söker du en webbprogrammerare i Hudiksvall? Då är det oss på ScriptSector som du kan vända dig till för att få hjälp med att skapa nya program, appar, hemsidor och all annan slags programmering. Vi arbetar som webbprogrammerare i Hudiksvall och hjälper er gärna mer ert IT-projekt.
Anlita webbprogrammerare i Hudiksvall!

Kontakta oss

Vill du ha en ny hemsida?

Anlitar du oss som din webbprogrammerare i Hudiksvall kan du få:

  • Snygga hemsidor med all den information som du vill kommunicera utåt till eventuella kunder
  • Design på hemsidan. Välj vilka färger du önskar ha på hemsidan, vilka bilder ni vill ha samt typsnitt som matchar er kommunikation och ert varumärke.
  • Funktioner på hemsidan. Vill ni ha en e-handel på er hemsida och vill ni visa informativa filmer och bilder? Då ordnar vi det. Använd gärna referenser som ni vill visa nya kunder.
webbprogrammerare hudiksvall hjälper er med hemsidor, app och datorprogram

Som webbprogrammerare i Hudiksvall utvecklare vi er hemsidor helt enligt era önskemål. Vi utvecklar då i Java, Javascript, PHP och C#, samt sköter om er hemsida gällande SQL (MySQL, PostgreSQL, SQL server).

Om du har ett företag som erbjuder produkter och tjänster och vill nå ut till dina nya eller befintliga kunder, så hjälper vi dig med att hemsidan får rätt utseende med rätt information och alla funktioner som du behöver finns på din hemsida.

Med en snygg design och användarvänliga funktioner på er hemsida kan nya kunder hitta ert företag. När väl hemsidan finns på plats så kan vi visa er vad era kunder gör på hemsidan, och vad som eventuellt gör att de tvekar och inte köper produkterna och tjänsterna. Du får all nödvändig information så att vi kan förbättra hemsidan och göra den ännu bättre. Med vår hjälp kan du även se vilka dina kunder är, vad de är intresserade av och hur de hittade din hemsida.

Vill ni ha en ny applikation?

Är det så att ni vill utveckla en tjänst, eller produkt som en applikation, kan vi utveckla det till dig. Då ser vi till så att den fungerar på önskat sätt.

Du använder säkert redan flera appar, då våra mobiler har färdigt installerade appar när du köper en ny mobil. Spelar du ett spel på mobilen, så är det en app. Facebook, Instagram och LinkedIn är exempel på flera appar. Allt fler företag har förstått att de når ut till sina kunder genom att lansera sin egen app, som underlättar för deras kunder, så att de köper produkter eller bokar tjänster via deras appar. Nu måste inte alla företag ha egna appar – många kunder hittar till företag, produkter och tjänster via sökmotorer. När de gör så, hittar de även er hemsida.

Hur ni än vill nå ut till era kunder, så kan vi utveckla er hemsida och app så att era kunder hittar er och köper era produkter och tjänster. Vi ser till så att ni lyckas med er marknadsföring!

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

Östgöta Transport
Vi har hjälpt Östgöta Transport & Bemaning AB med att producera en ny hemsida för att göra dom mer synlig online och underlätta för deras uppdragsgivare att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
JBHB
Även detta är en enklare hemsida vi byggde för att göra JBHB mer närvarande online och underlätta för deras kunder att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
BookingBee
Vi har från grunden utvecklat och designat BookingBees hemsida och bakomliggande tjänster.
Solaire Solutions
Vi skapade modern hemsida till Solaire Solutions i samband med deras SEO arbete.
Steg
Vi har hjälpt Select Wellness AB med att ta fram en ny och modern hemsida för deras Steg! Hemsidan är delvis integrerad mot deras gamla system.
Östgötamotor
Detta är en hemsida till bolaget Östgötamotor som köper och säljer begagnade bilar. Hemsidan innehåller dom vanliga undersidorna som en hemsida brukar innehålla. Men dom kan själva lägga upp bilar för försäljning på hemsidan.
Rustcrash
Rustcrash är en fullt automatiserad hemsida där användare loggar in genom plattformen Steam och kan sedan spela casinolikande spel med föremål från spelet Rust som valuta.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
DlvryNow
Ett komplett system för hemleverans av mat och andra varor från butiken.

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev