Anlita Webbprogrammerare

Om du har ett företag som erbjuder produkter och tjänster och vill nå ut till dina befintliga och nya kunder, hjälper våra webbprogrammerare dig med rätt utseende och den information som du önskar nå ut med.

Våra webbprogrammerare ser då till så att du till exempel ser hur kunderna hittar till din hemsida, vad de gör, och vad som eventuellt gör att de tvekar och inte köper produkterna och tjänsterna så att du kan förbättra hemsidan. Du kan även se vilka dina kunder är, vad de är intresserade av, hur de hittade din hemsida och mycket annat som våra webbprogrammerare kan hjälpa dig med.

Om ni önskar utveckla en tjänst, eller produkt som en applikation, kan våra webbprogrammerare utveckla det till dig och som fungerar helt enligt dina önskemål. Du är säkert bekant med flera appar, då de flesta använder sig av appar, främst på mobilen. Spelar du ett spel på mobilen, så är själva spelet en app. Om du har Facebook, Instagram och LinkedIn på din mobil är de också appar. Allt fler företag har förstått att de når ut till sina kunder genom att lansera sin egen app. Apparna underlättar för många kunder, så att de köper eller bokar via diverse appar. Nu måste inte alla företag ha egna appar, många kunder hittar fortfarande till företag via Googles sökmotor och rätt slags hemsidor. Hur ni än vill nå ut till era kunder, så kan vi utveckla en hemsida eller app så att era kunder hittar er och köper produkter eller tjänster av er. Våra webbprogrammerare ser till att ni lyckas med allt det ni önskar i marknadsföringssyfte eller användning av era tjänster.

Våra tidigare uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar. Har du ett projekt du vill komma igång med, tveka inte att kontakta oss!

Vad gör en Webbprogrammerare?

En webbprogrammerare programmerar specifikt för webben, internet och allt som finns där; hemsidor, appar och olika program som du når via internet.

Våra webbprogrammerare hjälper dig med alla slags IT-projekt som t.ex. en hemsida, eller en webbplattform. Vi håller nere kostnaderna för din drift och underhåll.
Behöver du en ny hemsida? Som webbprogrammerare skapar vi snygga hemsidor åt dig, med all viktig information och med den design och funktioner som du vill ha. Våra webbprogrammerare programmerar i bland annat PHP, Java, Javascript och C# samt även med SQL (MySQL, PostgreSQL, SQL server).

Hur kan våra webbprogrammerare hjälpa dig?

Om du vill utveckla en applikation så hjälper vi dig med det. Har du en hemsida som du vill använda för att marknadsföra dina tjänster och produkter hjälper vi dig även med det. Kontakta oss idag!

Berätta mer om ditt projekt!

Vi på ScriptSector hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se