info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Webbprogrammerare

En webbprogrammerare kan de flesta programmeringsspråk som används på webben. Till exempel är Facebook programmerat med bland annat programmeringsspråket PHP. Men våra webbprogrammerare kan även Java, Javascript, C# och Python.

Kontakta oss

Anlita Webbprogrammerare

Om du har ett företag som erbjuder produkter och tjänster och vill nå ut till dina befintliga och nya kunder, hjälper våra webbprogrammerare dig med rätt utseende och den information som du önskar nå ut med.

Våra webbprogrammerare ser då till så att du till exempel ser hur kunderna hittar till din hemsida, vad de gör, och vad som eventuellt gör att de tvekar och inte köper produkterna och tjänsterna så att du kan förbättra hemsidan. Du kan även se vilka dina kunder är, vad de är intresserade av, hur de hittade din hemsida och mycket annat som våra webbprogrammerare kan hjälpa dig med.

webbprogrammerare hjälper er med hemsidor, app och datorprogram

Om ni önskar utveckla en tjänst, eller produkt som en applikation, kan våra webbprogrammerare utveckla det till dig och som fungerar helt enligt dina önskemål. Du är säkert bekant med flera appar, då de flesta använder sig av appar, främst på mobilen. Spelar du ett spel på mobilen, så är själva spelet en app. Om du har Facebook, Instagram och LinkedIn på din mobil är de också appar. Allt fler företag har förstått att de når ut till sina kunder genom att lansera sin egen app. Apparna underlättar för många kunder, så att de köper eller bokar via diverse appar. Nu måste inte alla företag ha egna appar, många kunder hittar fortfarande till företag via Googles sökmotor och rätt slags hemsidor. Hur ni än vill nå ut till era kunder, så kan vi utveckla en hemsida eller app så att era kunder hittar er och köper produkter eller tjänster av er. Våra webbprogrammerare ser till att ni lyckas med allt det ni önskar i marknadsföringssyfte eller användning av era tjänster.

Styrkor & Fördelar

Webbutveckling
Hosting
API:er
Integrationer
Databaser
Drift & förvaltning
Vidareutveckling av befintliga system
Dagliga backuper
Personlig service och support

Vad gör en Webbprogrammerare?

En webbprogrammerare programmerar specifikt för webben, internet och allt som finns där; hemsidor, appar och olika program som du når via internet.

Våra webbprogrammerare hjälper dig med alla slags IT-projekt som t.ex. en hemsida, eller en webbplattform. Vi håller nere kostnaderna för din drift och underhåll.
Behöver du en ny hemsida? Som webbprogrammerare skapar vi snygga hemsidor åt dig, med all viktig information och med den design och funktioner som du vill ha. Våra webbprogrammerare programmerar i bland annat PHP, Java, Javascript och C# samt även med SQL (MySQL, PostgreSQL, SQL server).

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

Jobryan.se
Vi har hjälpt jobryan.se att migrera sin befintliga hemsida hos wix.com till Wordpress i samband med deras SEO-arbete.
Östgöta Transport
Vi har hjälpt Östgöta Transport & Bemaning AB med att producera en ny hemsida för att göra dom mer synlig online och underlätta för deras uppdragsgivare att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Östgötamotor
Detta är en hemsida till bolaget Östgötamotor som köper och säljer begagnade bilar. Hemsidan innehåller dom vanliga undersidorna som en hemsida brukar innehålla. Men dom kan själva lägga upp bilar för försäljning på hemsidan.
BookingBee
Vi har från grunden utvecklat och designat BookingBees hemsida och bakomliggande tjänster.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
Solaire Solutions
Vi skapade modern hemsida till Solaire Solutions i samband med deras SEO arbete.
JBHB
Även detta är en enklare hemsida vi byggde för att göra JBHB mer närvarande online och underlätta för deras kunder att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
DlvryNow
Ett komplett system för hemleverans av mat och andra varor från butiken.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
Sportsbettingprofessionals.com
En hemsida för sportsbetting där användare kan tracka sina bets i en spreadsheet-funktion och diskutera relaterade ämnen i ett forum.

Hur kan våra webbprogrammerare hjälpa dig?

Om du vill utveckla en applikation så hjälper vi dig med det. Har du en hemsida som du vill använda för att marknadsföra dina tjänster och produkter hjälper vi dig även med det. Kontakta oss idag!

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev