Apputveckling med ScriptSector

1

Du har en idé

All stor innovation börjar med en visionär idé. Berätta för oss om din appidé, och vi hjälper dig att förvandla den till en konkret plan. Du får en fast kostnad för utvecklingen och en tydlig tidsplan för projektet.

2

Design & Prototyp

Vårt team av designers i Norrköping tar fram interaktiva, användarvänliga gränssnitt optimerade för både iOS och Android, med särskilt fokus på användarupplevelsen. Du får tidigt en prototyp att utforska, en visuell försmak av din framtida app.

3

Utveckling

Under utvecklingsfasen blir din app till verklighet. Våra erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna för att bygga en robust och skalbar app. Regelbunden kommunikation och uppdateringar håller dig involverad under hela processen.

4

Publicering

När din app är redo att se världens ljus, guidar vi dig genom processen att lansera den på App Store och Google Play. Vi fortsätter sedan att erbjuda stöd och utveckling för att säkerställa att din app kontinuerligt växer och förbättras.

Vad kostar det att utveckla en app?

Vad en app kostar beror på hur många timmar som krävs för att utveckla appen.
Nedan finner du en ungefärlig prisbild för olika typer av appar. Om du vill ha en mer exakt offert, kontakta oss så hjälper våra utvecklare i Norrköping dig.

Liten

40.000 - 80.000 kr

En enkel och grundläggande app med begränsad funktionalitet. Exempel på sådana appar inkluderar en informationsapp, en enkel event-app eller enkel utbildningsapp.

Leveranstid: 2-4 veckor

Mellan

80.000 - 160.000 kr

Vanligtvis appar som innehåller fler vyer än en grundläggande app och enstaka avancerade funktioner som tex. Push-notiser, BankID, Chatt mm.

Leveranstid: 4-12 veckor

Stor

160.000 - 400.000 kr

Ett mer omfattande och komplext apputvecklingsprojekt. Appar i denna kategori innefattar flertalet avancerade funktioner och integrationer mot andra system.

Leveranstid: 2-4 månader

Räkna ut priset för din app!

Svara på några enkla frågor och få ett prisförslag här direkt.

Vanliga frågor

Här är svaret på några vanliga frågor som vi brukar få kring apputveckling. Om du har andra frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vad kostar det att bygga en app?

Vad en app kostar beror på hur många timmar som krävs för att utveckla appen.

Vissa appar tar bara 40 timmar att utveckla medans andra appar kan ta upp mot 1000 timmar.

Alltså varierar priset ganska rejält. Därför går det inte att på rak arm säga vad en app kostar utan att först ha en specifikation där det står vilken funktionalitet som behövs.

Vilka kringkostnader finns?

Vi tar inga avgifter mer än en kostnad för att utveckla er app. Kringkostnader så som avgift för App Store, Google Play och kostnader för server/backend hos Firebase tillkommer (beroende på val). App Store kostar cirka 1000kr / år. Google Play kostar 250 kr i engångsavgift. Firebase är kostnadsfritt upp till en viss nivå och kostar därefter baserat på användning.

Om din app är integrerad mot andra 3:e parts tjänster kan det ibland tillkomma extra kostnader för dessa tjänster också.

Vill du löpande ha uppdateringar för appen har vi ett eget service-avtal. Detta kostar från 499 kr / månad.

Jobbar vi under NDA?

Ja, vi jobbar ofta under sekretessavtal (NDA). Vi förstår vikten av att skydda våra kunders konfidentiella information och idéer.

Hur hanterar ni eventuella buggar och problem efter appens lansering?

Vi både driftar, underhåller och vidareutvecklar din app efter lansering givet att du har ett serviceavtal hos oss för appen.

Kort sammanfattat så är vi alltid bara ett samtal bort om något skulle hända. Vi har också automatisk övervakning och blir notifierade om något skulle hända med din app.

Vilket ramverk och programmeringsspråk använder vi för att utveckla mobilappar?

För att skapa mobilappar använder vi React Native. Det är ett ramverk som låter oss bygga appar som fungerar både på iPhones och Android-telefoner med samma kod, vilket gör processen smidigare och mer kostnadseffektiv.

React Native är känt för sin förmåga att snabbt anpassa och uppdatera appar, vilket betyder att vi kan skapa högkvalitativa appar snabbare. Dessutom är det stöttat av en stor grupp användare och experter, vilket hjälper oss att hålla apparna uppdaterade med de senaste funktionerna. Genom att använda React Native kan vi leverera snygga och funktionella appar som uppfyller era behov.

Apputveckling

Vad våra kunder säger

"Utan tvekan 5/5 stjärnor. Anton är en väldigt duktig och trevlig utvecklare som anpassar sig efter behov. Tjänsterna är otroligt prisvärda för vad man betalar för och lite till. Man blir aldrig missnöjd! Använt mig av Scriptsector och Anton i flera projekt under några år och kommer fortsätta."
Arvid Skarp
Accretio Sales AB
"Otroligt professionell, duktig och snabb. Oavsett vad vi behövt hjälp med har vi alltid kunnat lita på att få det löst utan något krångel eller oväntade extrakostnader. Kan inte nog rekommendera!"
Åsa Bark
More Than Love

Har du en app-idé som du vill komma igång med?

Våra utvecklar i Norrköping hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se