info@scriptsector.se 0650-45 04 45

App- & Systemutveckling

ScriptSector hjälper er med hela er digitala produkt. Vi finns med från uppstart och idé till kravställning, produktutveckling och lansering.
För oss är en modern och välutvecklad webbplats snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med fokus på kvalitet och ett starkt säkerhetstänk.

Kontakta oss

Anlita en app- & systemutvecklare

Vare sig du ska bygga en ny app eller behöver vidareutveckla ett befintligt system så är våra utvecklare redo att bistå dig med lösningar för dina behov. Med vår gedigna erfarenhet och plattformsoberoende ställning erbjuds våra uppdragsgivare bästa möjliga lösningar.

De flesta företagen behöver en anpassad programvara som är skräddarsydd efter sina olika integrationer och program som verksamheten kräver för att fungera. Vi är stolta över att vara en kompetent och duktig mjukvaruleverantör och teknologipartner.

Vi löser alla era problem och behov när det kommer till hemsidor och appar. Vi utvecklar önskad funktionalitet, ser till så att hemsidan eller appen är säker och har hög prestanda, samt sköter all drift & förvaltning.

01.
Förstudie

Vi börjar med att tydligt gå igenom vad det är för hemsida eller plattform du är ute efter.
Hur ska den fungera, vilka funktioner ska finnas och hur den ska se ut. Redan här återkommer vi med en utvecklingskostnad, månadskostnad samt en tidsplan.

02.
Design & Utveckling

Vi börjar ta fram designen och utveckla ditt projekt. Så snart som möjligt får du tillgång till verktyg där du kan följa utvecklingen och ge löpande feedback.
Vi kommer också regelbundet att ha möten/avstämningar där vi uppdaterar dig med hur utvecklingen av projektet går.

03.
Test & Leverans

Vi testar alltid löpande under utvecklingen. Men i samband med leverans gör vi även ytterligare tester. Därefter hjälps vi åt att lansera projektet tillsammans. Vi hjälper dig även med allt relevant runt omkring ditt projekt.
Sedan går projektet över till nästa fas som är drift och vidareutveckling.

Specialister inom IT

Vi utgår från etablerad design och etablerade tekniker och gillar att föreslå lättförvaltade och testbara lösningar. Era behov ska ligga till grund för er arkitektur och er utveckling, oavsett om det handlar om webb, mobil, desktop, integration eller server.

Som leverantör i ett stort antal olika branscher hänger vi med och har koll på aktuella utmaningar och förutsättningar i er bransch. Vi är experter och erbjuder all nödvändig kompetens i hela utvecklings- och förvaltningskedjan.

När du kontaktar oss för hjälp är vi med dig under hela resans gång, från början till slut. Detta börjar då med en kravställning där vi hjälper dig med att hitta bästa möjliga lösning. Därefter bygger vi en prototyp vilket bland annat kan hjälpa oss att upptäcka viktiga ändringar som behöver göras i programvaran. Därefter är det dags att iterera prototypen, och sedan att börja utveckla själva mjukvaran. Med hjälp av oss kan du därför spara både tid och pengar samtidigt som vi förser dig med högkvalitativ mjukvara.

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

Premiumhälsan
En hemsida till Premiumhälsan som är en friskvårdsanläggning i Landvetter. Hemsidan innehåller information om alla deras tjänster och information om företaget.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
Solaire Solutions
Vi skapade modern hemsida till Solaire Solutions i samband med deras SEO arbete.
DlvryNow
Ett komplett system för hemleverans av mat och andra varor från butiken.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
JBHB
Även detta är en enklare hemsida vi byggde för att göra JBHB mer närvarande online och underlätta för deras kunder att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Jobryan.se
Vi har hjälpt jobryan.se att migrera sin befintliga hemsida hos wix.com till Wordpress i samband med deras SEO-arbete.
Östgöta Transport
Vi har hjälpt Östgöta Transport & Bemaning AB med att producera en ny hemsida för att göra dom mer synlig online och underlätta för deras uppdragsgivare att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
Krimfup.se
En hemsida där du som användare kan söka bland tusentals förundersökningsprotokoll och köpa dom för omedelbar nedladdning. Hemsidan tolkar uppladdade PDF-dokument för att sedan göra dom sökbara och nedladdningsbara.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
Steg
Vi har hjälpt Select Wellness AB med att ta fram en ny och modern hemsida för deras Steg! Hemsidan är delvis integrerad mot deras gamla system.

Styrkor & Fördelar

Webbutveckling
Hosting
API:er
Integrationer
Databaser
Drift & förvaltning
Vidareutveckling av befintliga system
Dagliga backuper
Personlig service och support
Starta projekt

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev