info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Serviceavtal för din Hemsida eller Plattform

Du ska inte behöva oroa dig för din hemsida eller plattform, eller spendera onödiga kostnader på support, drift och underhåll. Därför har vi tagit dessa förmånliga serviceavtal för att er hemsida eller plattform alltid ska vara uppdaterad och säkrad.

Kontakta oss

Våra serviceavtal

Genom att uppdatera webbplatsen regelbundet, installera ny funktionalitet, samt arbeta med förebyggande underhåll av hemsidan och tillägg, minskar vi risker för hackning och säkerhetshot. Om det skulle hända något med webbplatsen, trots våra insatser, så tar vi ansvar för att lösa det. I serviceavtal ingår även tillgång till vår support.

Vi har också upptidsövervakning av webbplatsen och aktiv error-rapportering så att vi snabbt blir notifierade om något skulle hända.

För att ni ska få allt ni behöver, men inte betala för mer än det nödvändiga, kan du själva skräddarsy ett serviceavtal som passar dig.

Skräddarsy ditt serviceavtal

Ingår alltid:
Daglig backup
Uppdatering 1 gång/månad
Testning av enkel funktionalitet, exempelvis formulär
Övervakning med åtgärd
Åtgärder vid systemrelaterade problem
Årlig besiktning av webbplatsen
Rapportering av genomförd service
Inställelsetid:
Kontorstid: 1 dag
Övrig tid: 1 dag
Servicetimmar:
0 timmar / månad (1000kr / h)

450kr / månad

Beställ

Frågor & Svar

Samtliga serviceavtal löper 12 månader i taget. Uppsägningstiden är 1 månad.

Absolut! Du kan teckna ett serviceavtal för din hemsida även om vi inte har byggt den. Kontakta oss så kollar vi tillsammans på ett upplägg för just din hemsida, app eller system.

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev