info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Fullstack-utvecklare
Hudiksvall

Välkommen till ScriptSector som arbetar som er fullstack-utvecklare i Hudiksvall! Vi erbjuder breda tjänster inom programmering och ser till så att er hemsida eller app fungerar som tänkt. Är det så att ni behöver en ny hemsida så utvecklare vi det med design och funktioner enligt era önskemål. Vi är allround inom IT och kan lösa de allra flesta problem som kan uppstå

Kontakta oss

Anlita fullstack-utvecklare i Hudiksvall

En fullstack-utvecklare arbetar just med utveckling, och arbetar så att ett IT-projektet går framåt, utvecklas och blir ännu bättre. Är det så att ni vill lansera en ny tjänst eller produkt? Då kan vi utveckla en app som dina kunder använder, handlar, beställa eller boka tjänster genom.

Vi utvecklar med bland annat PHP, JavaScript, HTML, CSS, ramverk, web-api:er, databaser och SQL. Dessa koder ger instruktioner till en dator eller server så att applikationen eller hemsidan har det utseende och funktioner som efterfrågas.

fullstackutvecklare hudiksvall erbjuder programmering och ansvarar för hemsida och app

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

Östgötamotor
Detta är en hemsida till bolaget Östgötamotor som köper och säljer begagnade bilar. Hemsidan innehåller dom vanliga undersidorna som en hemsida brukar innehålla. Men dom kan själva lägga upp bilar för försäljning på hemsidan.
JBHB
Även detta är en enklare hemsida vi byggde för att göra JBHB mer närvarande online och underlätta för deras kunder att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
BookingBee
Vi har från grunden utvecklat och designat BookingBees hemsida och bakomliggande tjänster.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
Premiumhälsan
En hemsida till Premiumhälsan som är en friskvårdsanläggning i Landvetter. Hemsidan innehåller information om alla deras tjänster och information om företaget.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
Östgöta Transport
Vi har hjälpt Östgöta Transport & Bemaning AB med att producera en ny hemsida för att göra dom mer synlig online och underlätta för deras uppdragsgivare att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
Krimfup.se
En hemsida där du som användare kan söka bland tusentals förundersökningsprotokoll och köpa dom för omedelbar nedladdning. Hemsidan tolkar uppladdade PDF-dokument för att sedan göra dom sökbara och nedladdningsbara.
Rustcrash
Rustcrash är en fullt automatiserad hemsida där användare loggar in genom plattformen Steam och kan sedan spela casinolikande spel med föremål från spelet Rust som valuta.
Sportsbettingprofessionals.com
En hemsida för sportsbetting där användare kan tracka sina bets i en spreadsheet-funktion och diskutera relaterade ämnen i ett forum.

Styrkor & Fördelar

Webbutveckling
Hosting
API:er
Integrationer
Databaser
Drift & förvaltning
Vidareutveckling av befintliga system
Dagliga backuper
Personlig service och support

Specialister inom IT

Vi är specialister inom allt som har med IT att göra. Är det så att ni behöver en ny hemsida, så kan vi både utveckla den så den får design och funktioner helt enligt era önskemål, men också så att hemsidan fungerar på ett optimalt sätt för att konvertera besökare till kunder. Det är extremt viktigt att en hemsida visar rätt information, och interagerar på rätt sätt med era kunder och användare. Vi kan ansvara för att allt sådant blir rätt.

Som fullstack-utvecklare kan vi också arbeta som projektledare och håller då kontakten med alla som är inblandade i er IT-projekt. I sådana fall kan våra fullstack-utvecklare samarbeta med till exempel övriga frontend- och backend-utvecklare. En fullstack-utvecklare besitter själv teknisk kunskap som både frontend-utvecklare och backend-utvecklare gör vilket också leder till en effektivare utvecklingsprocess. Våra fullstack-utvecklare ser till så att ert IT-projekt går framåt och utvecklas enligt era önskemål.

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev