Anlita fullstack-utvecklare i Hudiksvall

En fullstack-utvecklare arbetar just med utveckling, och arbetar så att ett IT-projektet går framåt, utvecklas och blir ännu bättre. Är det så att ni vill lansera en ny tjänst eller produkt? Då kan vi utveckla en app som dina kunder använder, handlar, beställa eller boka tjänster genom.

Vi utvecklar med bland annat PHP, JavaScript, HTML, CSS, ramverk, web-api:er, databaser och SQL. Dessa koder ger instruktioner till en dator eller server så att applikationen eller hemsidan har det utseende och funktioner som efterfrågas.

Våra tidigare uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar. Har du ett projekt du vill komma igång med, tveka inte att kontakta oss!

Specialister inom IT

Vi är specialister inom allt som har med IT att göra. Är det så att ni behöver en ny hemsida, så kan vi både utveckla den så den får design och funktioner helt enligt era önskemål, men också så att hemsidan fungerar på ett optimalt sätt för att konvertera besökare till kunder. Det är extremt viktigt att en hemsida visar rätt information, och interagerar på rätt sätt med era kunder och användare. Vi kan ansvara för att allt sådant blir rätt.

Som fullstack-utvecklare kan vi också arbeta som projektledare och håller då kontakten med alla som är inblandade i er IT-projekt. I sådana fall kan våra fullstack-utvecklare samarbeta med till exempel övriga frontend- och backend-utvecklare. En fullstack-utvecklare besitter själv teknisk kunskap som både frontend-utvecklare och backend-utvecklare gör vilket också leder till en effektivare utvecklingsprocess. Våra fullstack-utvecklare ser till så att ert IT-projekt går framåt och utvecklas enligt era önskemål.

Berätta mer om ditt projekt!

Vi på ScriptSector hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se