Anlita fullstack-utvecklare

En fullstack-utvecklare kan allt som har med programmering att göra. Vi skriver koder för många olika slags program och databaser. Vi arbetar både med det som ligger “bakom” en hemsida, dvs. hur den ska fungera, och även med det som ligger “framför”, alltså den text och de bilder som du ser när du tittar på en hemsida. En fullstack-utvecklare kan arbeta både med hårdvaran, på en dator och server, och med mjukvara på en dator, såsom olika program och programmeringsspråk. Att vi arbetar som fullstack-utvecklare innebär att du kan få all slags hjälp som du kan behöva när du ska lansera ett IT-projekt.

Som namnet säger så arbetar en fullstack-utvecklare med utveckling, vi arbetar så att projektet går framåt, utvecklas och blir bättre. Om du vill lansera en ny tjänst eller produkt kan vi se till så att du får den app som du vill att dina kunder ska använda, handla och beställa genom eller boka dina tjänster. Våra fullstack-utvecklare besitter kunskap inom ett stort antal olika programmeringsspråk.

Våra tidigare uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar. Har du ett projekt du vill komma igång med, tveka inte att kontakta oss!

Specialister inom IT

En fullstack-utvecklare kan det mesta; en fullstack-utvecklare kan både utveckla en hemsida så att den får rätt design, men kan också se till så att hemsidan fungerar på önskat sätt, så att hemsidan visar rätt information, och interagerar på rätt sätt med användarna av hemsidan eller appen.

En fullstack-utvecklare kan du ibland också jämföra med en projektledare som håller kontakten med alla som är inblandade i ett projekt och samtidigt själv besitter den tekniska kunskapen och är den person som utvecklare ditt projekt. På liknande sätt håller också en fullstack-utvecklare kontakten och samarbetar med övriga frontend-utvecklare och backend-utvecklare. En fullstack-utvecklare ser till så att allt är på sin plats och håller deadlines, och att allt går i rätt riktning.

Berätta mer om ditt projekt!

Vi på ScriptSector hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se