info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Fullstackutvecklare

Fullstack-utvecklare och Backend-utvecklare arbetar båda med så gott som samma sak. Det är inte så mycket som skiljer de båda tjänsterna åt. En Fullstack-utvecklare arbetar också med programmering, applikationer och datasystem. Men en som arbetar som fullstack-utvecklare arbetar med allt som har med frontend-, och backend-utveckling att göra.

Kontakta oss

Anlita fullstack-utvecklare

En fullstack-utvecklare kan allt som har med programmering att göra. Vi skriver koder för många olika slags program och databaser. Vi arbetar både med det som ligger “bakom” en hemsida, dvs. hur den ska fungera, och även med det som ligger “framför”, alltså den text och de bilder som du ser när du tittar på en hemsida. En fullstack-utvecklare kan arbeta både med hårdvaran, på en dator och server, och med mjukvara på en dator, såsom olika program och programmeringsspråk. Att vi arbetar som fullstack-utvecklare innebär att du kan få all slags hjälp som du kan behöva när du ska lansera ett IT-projekt.

Som namnet säger så arbetar en fullstack-utvecklare med utveckling, vi arbetar så att projektet går framåt, utvecklas och blir bättre. Om du vill lansera en ny tjänst eller produkt kan vi se till så att du får den app som du vill att dina kunder ska använda, handla och beställa genom eller boka dina tjänster. Våra fullstack-utvecklare besitter kunskap inom ett stort antal olika programmeringsspråk.

fullstackutvecklare erbjuder programmering och ansvarar för hemsida och app

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

DlvryNow
Ett komplett system för hemleverans av mat och andra varor från butiken.
Krimfup.se
En hemsida där du som användare kan söka bland tusentals förundersökningsprotokoll och köpa dom för omedelbar nedladdning. Hemsidan tolkar uppladdade PDF-dokument för att sedan göra dom sökbara och nedladdningsbara.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
Östgötamotor
Detta är en hemsida till bolaget Östgötamotor som köper och säljer begagnade bilar. Hemsidan innehåller dom vanliga undersidorna som en hemsida brukar innehålla. Men dom kan själva lägga upp bilar för försäljning på hemsidan.
Premiumhälsan
En hemsida till Premiumhälsan som är en friskvårdsanläggning i Landvetter. Hemsidan innehåller information om alla deras tjänster och information om företaget.
Rustcrash
Rustcrash är en fullt automatiserad hemsida där användare loggar in genom plattformen Steam och kan sedan spela casinolikande spel med föremål från spelet Rust som valuta.
Jobryan.se
Vi har hjälpt jobryan.se att migrera sin befintliga hemsida hos wix.com till Wordpress i samband med deras SEO-arbete.
Steg
Vi har hjälpt Select Wellness AB med att ta fram en ny och modern hemsida för deras Steg! Hemsidan är delvis integrerad mot deras gamla system.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
BookingBee
Vi har från grunden utvecklat och designat BookingBees hemsida och bakomliggande tjänster.

Styrkor & Fördelar

Webbutveckling
Hosting
API:er
Integrationer
Databaser
Drift & förvaltning
Vidareutveckling av befintliga system
Dagliga backuper
Personlig service och support

Specialister inom IT

En fullstack-utvecklare kan det mesta; en fullstack-utvecklare kan både utveckla en hemsida så att den får rätt design, men kan också se till så att hemsidan fungerar på önskat sätt, så att hemsidan visar rätt information, och interagerar på rätt sätt med användarna av hemsidan eller appen.

En fullstack-utvecklare kan du ibland också jämföra med en projektledare som håller kontakten med alla som är inblandade i ett projekt och samtidigt själv besitter den tekniska kunskapen och är den person som utvecklare ditt projekt. På liknande sätt håller också en fullstack-utvecklare kontakten och samarbetar med övriga frontend-utvecklare och backend-utvecklare. En fullstack-utvecklare ser till så att allt är på sin plats och håller deadlines, och att allt går i rätt riktning.

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev