Anlita backend-utvecklare i Hudiksvall

Mycket kan hända med en datorapplikation (app), hela eller delar av applikationen kan sluta fungera som det ska. Om du inte vet hur du ska få appen att fungera, hjälper vi dig med driften av den, och kan också vidareutveckla och optimera den. Om du råkar ut för att en hemsida eller app krånglar, till exempel inte visas på sökmotorerna, eller tappar sina funktioner, filmer eller bilder, så kan du alltid vända dig till oss. Vi löser alla sådana problem!

Anlita oss när du behöver backend-utvecklare i Hudiksvall! Våra backend-utvecklare utvecklar hemsidor, appar och framför allt datorprogram. Är det så att ni behöver en app eller hemsida för ert företag, marknadsföring eller kommunikation med era kunder, så kan vi se till så att server, databas, hemsidor och övriga system som ni använder samspelar och fungerar precis som de ska.

Våra tidigare uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar. Har du ett projekt du vill komma igång med, tveka inte att kontakta oss!

Specialister på hemsidor och appar

Vilket IT-projekt som ni än har, så kan vi hjälpa er. Vi löser problem som eventuellt har uppstått. Tycker ni att det är krångligt och svårt att lösa saker som ibland uppstår med appar och hemsidor så tar vi också hand om driften löser vi allt sådant åt er. Vi är experter på IT och löser problem med hemsidor och appar och ser till så att hemsidan är säker och att inte fel information hamnar i fel händer.

En backend-utvecklare arbetar med all bakomliggande utveckling som har med hemsidan eller appens funktionalitet att göra. Vi utvecklare med bland annat PHP, JavaScript, HTML, CSS, ramverk, web-api:er, databaser och SQL. Till skillnad från en webbprogrammerare så arbetar en backend-utvecklare uteslutande med det som ligger "bakom" hemsidan eller datorprogram, dvs. funktionaliteten. En backend-utvecklare arbetar alltså tex. med att hemsidan kan kommunicera med servern och databasen samt integrationer mot andra system genom API:er.

Vi löser alla era problem med hemsidor och appar så att de både fungerar som de ska och blir ännu bättre!

Berätta mer om ditt projekt!

Vi på ScriptSector hjälper dig att ta din app från idé till verklighet.

0650-45 04 45

info@scriptsector.se