info@scriptsector.se 0650-45 04 45

Backend-utvecklare
Hudiksvall

Behöver du någon som kan utveckla och ansvara för din hemsida, app eller datorprogram? Då ska du anlita ScriptSector!

Vi arbetar som backend-utvecklare i Hudiksvall och kan se till så att er hemsida fungerar enligt era önskemål. Det kan vara svårt att lösa tekniska problem på egen hand. Det är då ni tar kontakt med oss. Vi kan utveckla er hemsida så att den får bättre funktioner och blir säkrare. Anlita backend-utvecklare i Hudiksvall!

Kontakta oss

Anlita backend-utvecklare i Hudiksvall

Mycket kan hända med en datorapplikation (app), hela eller delar av applikationen kan sluta fungera som det ska. Om du inte vet hur du ska få appen att fungera, hjälper vi dig med driften av den, och kan också vidareutveckla och optimera den. Om du råkar ut för att en hemsida eller app krånglar, till exempel inte visas på sökmotorerna, eller tappar sina funktioner, filmer eller bilder, så kan du alltid vända dig till oss. Vi löser alla sådana problem!

backendutvecklare Hudiksvall för ert IT-projekt framåt

Anlita oss när du behöver backend-utvecklare i Hudiksvall! Våra backend-utvecklare utvecklar hemsidor, appar och framför allt datorprogram. Är det så att ni behöver en app eller hemsida för ert företag, marknadsföring eller kommunikation med era kunder, så kan vi se till så att server, databas, hemsidor och övriga system som ni använder samspelar och fungerar precis som de ska.

Våra uppdrag

Se några av våra tidigare uppdrag och vad vi tidigare har tagit fram för lösningar.

Steg
Vi har hjälpt Select Wellness AB med att ta fram en ny och modern hemsida för deras Steg! Hemsidan är delvis integrerad mot deras gamla system.
Sportsbettingprofessionals.com
En hemsida för sportsbetting där användare kan tracka sina bets i en spreadsheet-funktion och diskutera relaterade ämnen i ett forum.
Premiumhälsan
En hemsida till Premiumhälsan som är en friskvårdsanläggning i Landvetter. Hemsidan innehåller information om alla deras tjänster och information om företaget.
Elansthlm.com
Vi har hjälpt salongen Élan By Kochi.Sthlm att ta fram en hemsida utifrån en redan befintlig design som dom kom till oss med. På hemsidan hittar du information om deras tjänster samt kan boka en tid hos dom.
JBHB
Även detta är en enklare hemsida vi byggde för att göra JBHB mer närvarande online och underlätta för deras kunder att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Frenda.se
Vi har hjälpt Frenda AB som erbjuder molnbaserad lösningar inom tandvården att bygga om och ta fram en ny design till deras hemsida.
DlvryNow
Ett komplett system för hemleverans av mat och andra varor från butiken.
Retentio.se
I samband med att Retentio tog fram en ny grafisk profil samt påbörjade sitt SEO-arbete hjälpte vi dom att producera en ny hemsida enligt deras grafiska profil.
Östgöta Transport
Vi har hjälpt Östgöta Transport & Bemaning AB med att producera en ny hemsida för att göra dom mer synlig online och underlätta för deras uppdragsgivare att hitta information och komma i kontakt med bolaget.
Solaire Solutions
Vi skapade modern hemsida till Solaire Solutions i samband med deras SEO arbete.
Trestadsentreprenad
En lättare hemsida för att göra företaget mer närvarande online och underlätta för sina kunder att hitta information.
Rustcrash
Rustcrash är en fullt automatiserad hemsida där användare loggar in genom plattformen Steam och kan sedan spela casinolikande spel med föremål från spelet Rust som valuta.

Styrkor & Fördelar

Webbutveckling
Hosting
API:er
Integrationer
Databaser
Drift & förvaltning
Vidareutveckling av befintliga system
Dagliga backuper
Personlig service och support

Specialister på hemsidor och appar

Vilket IT-projekt som ni än har, så kan vi hjälpa er. Vi löser problem som eventuellt har uppstått. Tycker ni att det är krångligt och svårt att lösa saker som ibland uppstår med appar och hemsidor så tar vi också hand om driften löser vi allt sådant åt er. Vi är experter på IT och löser problem med hemsidor och appar och ser till så att hemsidan är säker och att inte fel information hamnar i fel händer.

En backend-utvecklare arbetar med all bakomliggande utveckling som har med hemsidan eller appens funktionalitet att göra. Vi utvecklare med bland annat PHP, JavaScript, HTML, CSS, ramverk, web-api:er, databaser och SQL. Till skillnad från en webbprogrammerare så arbetar en backend-utvecklare uteslutande med det som ligger "bakom" hemsidan eller datorprogram, dvs. funktionaliteten. En backend-utvecklare arbetar alltså tex. med att hemsidan kan kommunicera med servern och databasen samt integrationer mot andra system genom API:er.

Vi löser alla era problem med hemsidor och appar så att de både fungerar som de ska och blir ännu bättre!

Några av dom företag som vi arbetar med

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev